fbpx
Home / Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

  • 230 V (2 m-en belül önálló dugalj)
  • Sűrített levegő (min. 6,2 bar)
  • Lehetőleg száraz környezet, temperált műhely
  • Vízvételi lehetőség
  • 2 m2 hely (a Torrentnek, és ahhoz, hogy jól körbejárható legyen), valamint 2,4 m-es belmagasság, hogy kényelmesen fel lehessen nyitni a Torrent fedelét

A Torrent által használ tiszítószer vízbázisú, a környezetre nem káros. A Torrent használata közben a kezelő sosem érintezik vegyszerrel.

Súlyban max. 50 kg-os alkatrészek. A befoglaló, vagy más néven tálcaméret 730 mm széles, 500 mm mély, 550 mm magas, viszont gyakorlati tapasztalatból azt mondhatjuk, hogy 650×450×400 mm alkatrészek moshatók kényelmesen és könnyen hozzáférhetően a Torrentben. Az alkatrészek 90%-át 1 perc alatt meg fogod tudni tisztítani a Torrenttel, de akkor se csüggedj, ha neked ettől eltérő alkatrészmosási igényed van, hiszen mi komplett alkatészmosási megoldással rendelkezünk minden területre, beleértve a fentiektől nagyobb alkatrészeket, az automatikus mosást, speciális tálcákban kis méretű alkatrészek ömlesztett mosását, napi több ezer alkatrész akár több műszakban történő tisztítását stb. – ingyen segítünk kiválasztani a neked legmegfelelőbb alkatrész tisztítási megoldást, lépj velünk kapcsolatba bátran itt!

A megrendeléstől számított maximum 5 napon belül már tiéd is az alkatrészmosás élménye a Torrenttel. Kedvező bérleti konstrukciónkban mindent mi biztosítunk számodra – neked csak élvezni kell az alkatrész tisztítást.

Az eddigi alkatrészmosási megoldásokhoz képest jóval kevesebb veszélyes hulladék képződik a Torrent használatával, amit egy egyedi technológiával érünk el és biztosítunk neked a havi rendszeres szervizek alkalmával. Ennek következtében 1/8-ára csökkentjük a keletkezett veszélyes hulladék mennyiségét. Ez azt jelenti, hogy ha eddig 100 liter veszélyes hulladékod keletkezett az alkatrészmosás során, azt a Torrenttel 10-15 L-re csökkented!