fbpx
Home / Torrent alkatrészmosó referenciák

Torrent alkatrészmosó referenciák

A Torrent felgyorsította és hatékonyabbá tette a munkát

Az Axiál Kft. több munkagép kizárólagos magyarországi forgalmazója. Biztosítjuk a gépek szervizelését és alkatrészellátását is, akár helyszínre történő kivonulással is. A javítások során a hibás alkatrészeket meg kell tisztítanunk, hogy láthatóvá váljon a probléma. A Torrent alkatrészmosó berendezés felgyorsította és hatékonyabbá tette a munkát a korábban használt oldószeres kézi mosóhoz képest.

Axiál Kft.

Alkatrészmosás

A Torrent gyorsabb és biztonságosabb

A Contitec Hungária profilja hűtőfűtő gumitömlők gyártása, illetve a váci telephelyünk üzemanyagtömlőket is gyárt. A Torrent alkatrészmosót a vegyszeres mosás kiváltására teszteltük egy hónapon keresztül, ami meggyőzött minket a további használatról. A Torrent mosóberendezésnek hála a dolgozóink már nincsenek kitéve a nitro-hígítós előmosás kémiai veszélyeinek – a Torrent gyorsabb, biztonságosabb és a nehezen hozzáférhető részeken is hatékonyan tisztít. Ráadásul az energiaköltségeket is sikerült lejjebb szorítani.

Contitech Hungária

A Torrent élvezetesebbé tette a munkát

Az Epcos Kft.-nél 1994 óta Szombathely egyik legnagyobb munkáltatójaként passzív elektronikai alkatrészek gyártásával és fejlesztésével foglalkozunk. A cégnél a Torrent alkatrészmosót ragasztókádak, valamint a gyártási folyamatokhoz és technológiákhoz szükséges alkatrészek és gépek tisztítására használjuk. A Torrent mosóberendezés meggyorsította a munkafolyamatokat és hatékonyabbá tette a működést.

Epcos Kft.

Az első napokban egyértelművé váltak a Torrent előnyei

A Ganzair Kft.-nél a Torrent alkatrészmosót a műhelybe bekerülő, használt kompresszorok és azok kiegészítő berendezéseinek tisztítására, zsírtalanítására használjuk. 2013 eleje óta dolgozunk a Torrenttel, tapasztalataink szerint ez 35-40%-os időmegtakarítást jelent a dolgozóinknak. A korábbi szabadkifolyásos, ecsetes kézi alkatrészmosóhoz képest már az első napokban egyértelművé vált számunkra a Torrent gyorsasága és alapossága.

Ganzair Kft.

Miért nem kerestek fel hamarabb a Torrenttel?

Mészáros László cége hengerfej felújítással foglalkozik és már harmadik éve használja a Torrent alkatrészmosót. A céget meggyőzte a Torrent magas tisztítási hatásfoka, a kellemetlen, irritáló szagok eltüntetése és a költséghatékonyság. Ráadásul a cég munkatársai sincsenek kitéve az oldószeres tisztítószerek káros hatásainak. A cégvezető egyetlen problémája csak az, hogy nem kerestük fel őt hamarabb a megoldásunkkal.

Mészáros László

A Torrent 40%-al csökkentette a kiadásainkat

A Knorr-Bremsenél olyan megoldást kerestünk, amely időt és pénzt takarít meg. A hűtővíz-gyertyaszűrők tisztítása korábban nehézségeket okozott és költségekbe verte a vállalatot. A Torrent használatával azonban a mosófilterek tisztán tartása és többször felhasználhatóvá tétele megoldódott, ezzel 40-45%-al csökkentettük a gyertyaszűrőkre fordított költségeinket.

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

A dolgozók teljes biztonságban vannak

Csikós Mihály egy kerti gépeket szervizelő műhelyet vezet. Számára a legfontosabb szempont a saját és munkatársának biztonsága, egészsége.  A Torrent alkatrészmosó használatával munka közben SOSEM érintkeznek a vegyszerrel, és mivel a karbantartást is mi végezzük, ők teljes biztonságban dolgozhatnak. Ezt számára csak a Torrent tudta garantálni.

A Torrent nem károsítja az alkatrészeket

A Torrent 500 alkatrészmosót legtöbbször veterán autók felújításakor használjuk. Az eddig használt alkatrészmosókban lévő vegyszerek megtámadták és károsították a régi alkatrészeket, viszont a Torrent-ben lévő vízbázisú tisztítószer tökéletesen végzi a feladatát. Ráadásul még a munkatársak is megkedvelték a mosást a Torrenttel, kifejezetten örülnek annak, hogy nem érintkeznek vegyszerrel. A javítási és felújítási folyamatok gyorsabbak lettek, ami nekünk és az ügyfélnek is spórolást jelent. A használata is egyszerű, percek alatt tanulható.

Citroen Pásztor

Torrentet használó cégek Európában