fbpx

71% alkoholtartalmú ipari kézfertőtlenítő aloe verával!

Azonnal elpusztítja a kézen lévő kórokozókat

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk speciális kézfertőtlenítő szerünket, mely nem csupán a legmagasabb biztonsággal pusztítja a vírusokat, de mindössze bruttó 7 Ft-ba kerül vele egy kézfertőtlenítés…

Egy kézfertőtlenítés bruttó 7 Ft!

alkoholos kézfertőtlenítő

NCH HEALTHY HANDS
ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ
ALOE VERÁVAL

Öblítés nélküli kézfertőtlenítést biztosít

Alkoholtartalma több, mint 70%

A WHO ajánlása szerint korona-vírusra olyan fertőtlenítőszert kell használni, amely min. 60% alkoholtartalommal rendelkezik

Baktericid (vagyis baktériumölő), yeasticid (vagyis élesztőgomba ölő) virucid és H1N1 influenza inaktiváló hatású

Használata gyors, könnyű, egyszerű

Nem igényel öblítést, így bárhol alkalmazható

ÁTLÁTSZÓ, ZÖLD SZÍNŰ GÉL!

A bőr ápolására Aloe verát tartalmaz (nem szárítja ki a kezet!)

12×500 ml kiszerelés: a kupakja egy, a mellékelt képeken látható felhajtható, úgynevezett fliptop tető, amelynek segítségével a szükséges mennyiség könnyen kiadagolható.

4×5L kiszerelés: az 5 L-es kanna kiválóan alkalmas és gazdaságos kiszerelés fali folyékony szappanadagolók feltöltésére, vagy a fenti 500 ml-es kiszerelés utántöltésére. Minden karton két adagoló pumpát tartalmaz, amelyeket az 5 L-es kannákra lehet egyszerűen rögzíteni. Az egyik adagolófej segítségével a kannát oldalra fordítva a kézfertőtlenítő gél direktbe a kézre juttatható, míg a másik adagoló fej megkönnyíti a fali szappanadagolók / 500 ml-es mobil adagolók pontos, lecseppenés mentes feltöltését.

KÉRJ MOST SZEMÉLYRE SZABOTT, INGYENES AJÁNLATOT!

Töltsd ki az adatokat (bizalmasan kezeljük, senkinek nem adjuk ki) és kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.