fbpx
Home / Mennyibe kerül a Torrent 500?

Mennyibe kerül a Torrent 500?

Sokkal kevesebbe, mint gondolnád!

Azért, hogy a lehető legkedvezőbb áron használhasd a saját műhelyedben a Torrent alkatrészmosót, egy bérleti konstrukciót dolgoztunk ki. A bérlet tartalma alatt havonta egyszer ingyenesen karbantartjuk a mosóberendezést, hogy folyamatosan a legjobb teljesítménnyel segítse a munkádat! A karbantartás során a használt mosófolyadékot leülepítjük, aminek következtében szétválik egymástól a lemosott szennyeződés és az újrahasznosítható tisztítószer. A mosófolyadék tisztítóerejét visszaállítjuk az eredeti szintre. Ráadásul az olajat is kivonjuk belőle – a hagyományos technológiákhoz képest jóval kevesebb olajos szennyeződés keletkezik a Torrent használatával, így nagymértékben csökken a veszélyes hulladék kezelési és megsemmisítési költség.
Neked sosem kell majd a tisztítószerrel érintkezned, hiszen az zárt rendszerben kering, és csak mi találkozunk vele, ráadásul a bérleti díj tartalmazza az tisztító folyadék utánpótlását is.

Szeretnéd tudni, hogy a Te műhelyed mennyiért juthat Torrent alkatrészmosóhoz? Kérj ajánlatot, és munkatársunk maximum 1 napon belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeden, így személyre szabottan tudunk tájékoztatni arról, hogy mennyibe kerül a Torrent 500.